Επτά μετάλλια ο Άτλας Βόλου σε αγώνες στίβου στη Λάρισα

Πολύ καλή παρουσία είχαν σε αγώνες που έγιναν στο Αλκαζάρ Λάρισας οι αθλητές και οι αθλήτριες του Άτλαντα Βόλου. Σε διασυλλογικούς αγώνες που είχαν διπλό σκοπό, πρώτον για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Γεώργιου Ζδράγκα και δεύτερον για να  προετοιμαστούν οι αθλητές και αθλήτριες ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, ο απολογισμός του βολιώτικου συλλόγου ήταν επτά μετάλλια.

Ο Άτλας κατέκτησε ένα χρυσό, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια, με τους αθλητές του να δείχνουν ότι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.  Πιο συγκεκριμένα η Καυκούλα Αναστασία συμμετείχε σε 100 και 200 μέτρα όπου κατέλαβε την 1η και 3η θέση αντίστοιχα .
Ο Ευαγγέλου Ευάγγελος στα 200 μέτρα κατέκτησε την 3η θέση, ενώ συμμετείχε και στα 400 μέτρα. Ο Γεραμπίνης Αθανάσιος στα 400 μέτρα με εμπόδια πήρε την 3η θέση. Στο άλμα σε μήκος αγωνίστηκε ο Αβδελάς Δημήτριος κατακτώντας την 7η θέση. Στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες ο Άτλας συμμετείχε με 2 αθλήτριες και έναν αθλητή όπου τα πήγαν και αυτοί περίφημα. Η Παραγιούτσικου Στεφανία στο άλμα σε μήκος παγκορασίδων Β’ κατέκτησε την 2η θέση, ενώ η Καυκούλα Δέσποινα στα 60 μέτρα κατέλαβε την 2η θέση. Τέλος, ο Καυκούλας Παναγιώτης μετείχε στα 60 μέτρα κατετάγη στην 3η θέση. Η διοίκηση του Άτλαντα συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.