Παρέμεινε στη Δήμητρα ο Στεφανής

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, κράτησε και τον αρχηγό της. Οι διοικούντες τον σύλλογο φρόντισαν να έλθουν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Στεφανή, που θα ενισχύσει την ομάδα για μία ακόμη χρονιά.


Ο έμπειρος αμυντικός έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες την τελευταία διετία, που η Δήμητρα πέτυχε τους στόχους της. Το 2017-18, πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ έχοντας σημαντική συμβολή με 22 παρουσίες και πέντε γκολ, ενώ τη φετινή χρονιά που οι «πράσινοι» έκαναν πρωταθλητισμό, παρότι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, ο Στεφανής κατέγραψε 24 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι η εξής: «Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή
Στεφανή Δημήτρη. Ο αρχηγός της ομάδας μας, επιθυμεί διακαώς να ηγηθεί της προσπάθειας να ανεβάσουμε το σύλλογο ακόμη ψηλότερα, συνεπώς θα αγωνίζεται φορώντας την πράσινη φανέλα με το περιβραχιόνιο και τη σεζόν 2019-2020. Ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλές ακόμα επιτυχίες».