Έναρξη των τμημάτων κολύμβησης του Ολυμπιακού

Την έναρξη των τμημάτων κολύμβησης ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ η πρώτη συγκέντρωση για τα μικρά σε ηλικία τμήματα και την Τετάρτη θα ακολουθήσει αυτή των μεγαλύτερων παιδιών. Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος:

“Ένα καλοκαίρι πλούσιο σε αθλητικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στην πόλη μας, φτάνει στο τέλος του και μια νέα κολυμβητική χρονιά αρχίζει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά, ξεκινάει φέτος με ακόμη καλύτερη οργάνωση και πιο υψηλούς στόχους και καλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην αγαπημένη ομάδα της πόλης μας και στους έμπειρους προπονητές της, για να γνωρίσουν τις χαρές της κολύμβησης αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στις πισίνες.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 16:30, η κυρία Ράνια Παπαστεργίου, θα υποδεχτεί τα μικρά παιδάκια στην πισίνα εκμάθησης του ΕΑΚ, όπως και πέρσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο 6973372618

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, τα μεγαλύτερα παιδιά, των τμημάτων της προ-προαγωνιστικής, προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας, θα βρεθούν με τους προπονητές τους στην ανοικτή πισίνα του ΕΑΚ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή Γιώργο Μαντά, (6948942359) και τον Τάσο Στάμο, έφορο της ομάδας (6972243545).

Ο Ολυμπιακός Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να μας καλέσετε στα παραπάνω τηλέφωνα και να μας συναντήσετε καθημερινά από 17:00 μέχρι 20:00 στο κολυμβητήριο του Βόλου

Καλούμε τους γονείς να μας εμπιστευτούν λαμβάνοντας υπόψη ότι στον Ολυμπιακό Βόλου συνδυάζουμε με τρόπο ισορροπημένο την άθληση, τη χαρά των παιδιών αλλά και τις επιδόσεις.

Καλή κολυμβητική χρονιά σε όλους!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις