Πρόκριση για Βαλκανικούς ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. για δεύτερη φορά

Μετά την επιτυχία του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στο Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλο, ο μικρότερος αθλητής του ομίλου, Δημήτρης Παΐλας, με τον ίππο Mad Max I, προκρίθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες, στη Σλοβενία 5-7 Ιουλίου, στο ατομικό άθλημα της κατηγορίας παίδων.
Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ που προκρίνεται αθλητής του ομίλου για τους Βαλκανικούς Αγώνες. Η αφοσίωση της πρώτης προπονήτριας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, Helena Bult, ανέδειξαν την αμαζόνα Α. Αναγνώστου στην αντίστοιχη θέση και έθεσαν τις βάσεις για την αθλητική πορεία του ομίλου. Έτσι, 10 χρόνια μετά, οι ίδιες αξίες και αγάπη για το άθλημα της προπονήτριας Αμίλιας Ανετοπούλου, κατάφεραν να αναδείξουν ακόμα ένα παίδα αθλητή. “Η σκληρή δουλειά και το πείσμα του Δημήτρη ήταν η κινητήριος δύναμη γι’αυτή τη δοκιμασία” τονίζει η Α. Ανετοπούλου.
Θερμά συγχαρητήρια στο Δημήτρη και στο Mad Max I, για την πρόκρισή τους, στην προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου, και σε όλους όσους στηρίζουν το έργο του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. καθημερινά.