Δεν τα βρήκαν Παπαδόπουλος και Μπέος

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν φεύγει από το Βόλο, όπως είχε τονίσει πρόσφατα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Αυτό είναι οριστικό και προκύπτει μετά και τη συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον Τομ Παπαδόπουλο και στον δήμαρχο Βόλου.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στην Αθήνα και το αποτέλεσμα, όπως προαναφέραμε, ήταν να μην προχωρήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την αγορά του ΑΦΜ από τον Ηρακλή. Στην πραγματικότητα η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με τους δύο άντρες να μην μπαίνουν καν στην ουσία του θέματος που καίει τον Ηρακλή και δεν είναι άλλο από την αγορά ΑΦΜ.
Αχιλλέας Μπέος και Τομ Παπαδόπουλος συζήτησαν για αρκετή ώρα για το ποδόσφαιρο, με τον δήμαρχο Βόλου να εκφράζει στον Τομ Παπαδόπουλο ανοιχτά την άποψή του ότι έχει… μπλέξει με την ενασχόλησή του με Ηρακλή, κάτι που ουσιαστικά βρήκε σύμφωνο και τον ίδιο τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.
Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είχε προαναγγείλει, επί της ουσίας, πως ο ΝΠΣ Βόλος δεν φεύγει από την πόλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βόλος δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο. Απαγορεύεται από τον νόμο. Δεν επιτρέπεται σε μια ΠΑΕ να φύγει π.χ. από τον Βόλο και να πάει στη Θεσσαλονίκη».
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου θα προχωρήσει δυναμικά τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις