ΑΕΛ: Διακαής πόθος ο Ανδρέας Τάτος

Δύο υποθέσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών έχει αναλάβει προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΛ και η μία εξ αυτών είναι ο Ανδρέας Τάτος.

Σύμφωνα με το Sportime.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Έλληνα μέσου και προσπαθεί να δει κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει σε συμφωνία μαζί του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως- προς το παρών – οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, κυρίως λόγω των οικονομικών δεδομένων, μιας και ο Τάτος έχει συμβόλαιο με την Αλτάι που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ και το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο, ο Κούγιας θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα, να «ακουμπήσει» όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τις απαιτήσεις του 30χρονου άσου και να τον ντύσει στα βυσσινί.

Ο Ανδρέας Τάτος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Β’ κατηγορία της Τουρκίας, όπου στο πρώτο εξάμηνο με τη φανέλα της Ελάζιγκσπορ μέτρησε 14 εμφανίσεις και τρία γκολ και στο δεύτερο εξάμηνο με την Αλτάι κατέγραψε 16 συμμετοχές με ένα γκολ.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή, αυτή είναι ο Αλέξης Μιχαήλ.

Οι συζητήσεις με τον 32χρονο στόπερ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και υπάρχει πιθανότητα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια τη Δευτέρα (10/6).

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις