Στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ μετείχε το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ, που φιλοξενήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου.
Το Σάββατο, η ακαδημία της Νίκης Βόλου, συμμετείχε στο φεστιβάλ των ακαδημιών του Νομού μας όπου οι μικροί αθλητές των άλλων ακαδημιών παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ποδηλατικές δεξιότητες σε τεχνική πίστα που στήθηκε στο ταρτάν του γηπέδου και χειροκρότησαν τους αθλητές μας.
Την Κυριακή, στήθηκε μια σχετικά εύκολη ποδηλατική πίστα, που την δοκίμασαν οι 900 μικροί αθλητές που μας τίμησαν με τις ακαδημίες τους από όλη τη χώρα. Τα παιδιά παρ΄ όλες τις δύσκολες συνθήκες, λόγω έντονης ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν τα χειροκροτήματα των συνοδών και των γονέων τους.
Η διοίκηση της Νίκης ευχαριστεί τον χορηγό “ΥΙΟΙ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ” για την ευγενική χορηγία των καινούργιων ποδηλάτων της Ελληνικής IDEAL BIKES, τα οποία παρότι «ζορίστηκαν» από τους μικρούς φίλους, δούλεψαν άψογα χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστεί, επίσης, τον χορηγό και υπεύθυνο του καταστήματος “ΠΟΔΗΛΑΤΟΚΟΣΜΟΣ” Κο Χρυσοχού Δημήτριο, για την βοήθειά του.
Τέλος, ευχαριστεί τους υπευθύνους όλων των ακαδημιών αθλημάτων, που τήρησαν την τάξη, ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα.