Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να προχωρήσουν στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου, όπως το θέμα του προπονητή, των παικτών που θα μείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ, μεταγραφές και θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας.

Στο θέμα του προπονητή όλα είναι ανοιχτά. Η παραμονή του Περικλή Αμανατίδη δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, καθώς ναι μεν ο Μακεδόνας τεχνικός βοήθησε και αυτός σημαντικά στο να ανέβει κατηγορία ο Ολυμπιακός, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη διοίκηση του συλλόγου. Πληροφορίες και διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός ήδη έχει αρχίσει και συζητά με διάφορους προπονητές, ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης έχει δεχθεί πρόταση από τα Τρίκαλα, μια ομάδα που έχει δουλέψει με επιτυχία δύο φορές στο παρελθόν. Από την πλευρά του, πάντως, ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα πάρει καμία απόφαση, αν πρώτα δεν έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι λογικό, ανοιχτό παραμένει και το θέμα των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν τον προπονητή, το οποίο είναι συνάρτηση με την παραμονή ή όχι του Περικλή Αμανατίδη στον “ερυθρόλευκοι” πάγκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις