Ιμεράι: Κατευθυνόμενος από ανύπαρκτους ο Αποστολίδης

Στο Blue Heart FM μίλησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Ιμεράι, απαντώντας στις καταγγελίες του Μάνου Αποστολίδη, για οφειλές μισθών προς τον ίδιο αλλά και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου έδωσε συνέντευξη στο magnesiasports όπου δήλωσε πως ο κ. Ιμεράι του οφείλει τρεις μισθούς. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος αμφισβήτησε τα λεγόμενα του κ. Αποστολίδη, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο τρίτων που θέλουν να του πάρουν την ομάδα. Φανερά οργισμένος χαρακτήρισε τον Αποστολίδη “κολοτούμπα” και ότι κάποιοι ανύπαρκτοι, όπως τους χαρακτήρισε, του τάξανε θέση στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ιμεράι:

“Θα ήθελα να πω “ευχαριστώ”, στον Μάνο Αποστολίδη για τις δηλώσεις που έκανε. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η στιγμή που έκανε αυτές τις δηλώσεις και ξεμπροστιάζει τους ανθρώπους που τον βάλανε σ’ αυτή τη διαδικασία. Εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον είχα σε εκτίμηση, παρόλο που πρόκειται για παλαίμαχο και βλέποντας την καριέρα του να φτάνει στο τέλος της, κάποιοι του τάξανε θέση στις ακαδημίες της Νίκης.
Καταρχάς τα όσα δήλωσε, δεν ισχύουν. Αναφέρθηκε σε βιοποριστικό πρόβλημα παικτών της ομάδας, τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα που διαθέτει ακόμη και εστιατόριο στο οποίο σιτίζονται οι ποδοσφαιριστές.
Προκαλώ τον κ. Αποστολίδη να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε από τη Νίκη. Ο παίκτης έχει πάρει, ακριβώς το 83% των χρημάτων και χωρίς να αφαιρέσω το πρόστιμο ενός μηνιάτικου για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως το έχω ξαναπεί, οφείλω στους ποδοσφαιριστές έναν μήνα. Είχα πει στους παίκτες πως αν κατακτούσαν την άνοδο θα τους έδινα κι αυτόν τον μήνα.
Από την άλλη, ο Αποστολίδης είναι παίκτης της ομάδας κι έκανε δηλώσεις χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν”

Για τον λόγο που πιστεύει πως ο Αποστολίδης έκανε αυτές τις δηλώσεις, δύο μέρες πριν τη Γ.Σ. του Συλλόγου

“Είναι φανερό πως κάποιοι τον βάλανε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Κάποιοι που μόνο το καλό της ομάδας δεν θέλουν. Θυμίζοντας στον κ. Αποστολίδη κάποιες δηλώσεις που έκανε τα Χριστούγεννα, θα του πω πως είναι “κολοτούμπας”. Ο ίδιος είχε πει: Ειλικρινής. Άνθρωπος που παλεύει και αγαπά την ομάδα και προσπαθεί να μας το δείχνει. Αυθεντικός σε όσα λέει και εύχομαι να του δώσουμε τη χαρά της ανόδου, γιατί είναι σαν ένα μικρό παιδί, όταν η ομάδα πηγαίνει καλά το χαίρεται με την ψυχή του. Αυτά τα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης, τι άλλαξε τώρα;
Θα γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας αν γίνει γνωστό πόσα χρήματα πήρε ο Αποστολίδης. Τα χρήματα που πήρε ο Αποστολίδης δεν τα έχουν πάρει παίκτες Β’ Εθνικής. Τον προκαλώ να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε”.

Για την αναφορά του στη συνέντευξη Τύπου περί νοοτροπίας δημοσίων υπαλλήλων γαι τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

“Αυτό δείχνουν κάποιοι. Τους φέραμε για να ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία. Την βγάλανε; Δηλαδή αυτοί να πάρουν όλα τα χρήματα κι εγώ να τα χάσω όλα. Έτσι πονάνε την ομάδα αυτοί; Αυτή δεν είναι αγάπη. Κάποιοι να τα παίρνουν όλα και κάποιοι να είναι οι μαλάκες που πληρώνουν… Δεν είναι έτσι κ. Αποστολίδη. Επαναλαμβάνω, ας βγει και ας πει για τα χρήματα που πήρε. Έχει και το θράσος να μιλάει και από πάνω.
Πρόκειται για μεγάλο κολοτούμπα. Μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, μου είπε: πρόεδρε ότι και να πεις έχεις δίκιο. Μετά άλλαξε, γιατί κάποιοι ανύπαρκτοι του τάξανε άλλα πράγματα του κ. Αποστολίδη.
Περισσότερο από μένα δεν πόνεσε κανείς την ομάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ μάτωσα για την ομάδα. Κανείς Αποστολίδης και κάθε Αποστολίδης δεν πόνεσε περισσότερο για την ομάδα”

Για το αν πρέπει αυτά να ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

“Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται, βλέπει το παρασκήνιο, τα βλέπει όλα. Αυτά τα κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι που εμποδίσανε την ομάδα να κερδίσει την κατηγορία. Αυτοί οι ανύπαρκτοι δημιουργούν αυτά τα πράγματα. Εγώ στη Γ.Σ. θα ζητήσω “ψήφο εμπιστοσύνης” και ο κόσμος της Νίκης ας αποφασίσει. Ελπίζω ο κόσμος να διαλέξει για το καλό της ομάδας”.

Για το αν λειτούργησε αρνητικά η απόφασή του να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές πριν τα παιχνίδια με τον Θεσπρωτό

“Σίγουρα λειτούργησε αρνητικά. Καλά έλεγε ο κόσμος να μην τους πληρώσω πριν τα παιχνίδια. Πιαστήκαμε μαλάκες και πληρώναμε μπροστάντζες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις