Μπέος: Πρώτος στόχος η παραμονή για τον Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή Τομ Παπαδόπουλο και αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν στο ενδεχόμενο μετακόμισης του ΝΠΣ Βόλου στη Θεσσαλονίκη. 

-«Ο κ. Τομ Παπαδόπουλος ζήτησε να μάθει εάν μπορεί να πουληθεί το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος για να μετακομίσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Στις δυο συναντήσεις που κάναμε, κατάλαβα ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχασε τα ωραία του λεφτά στον Ηρακλή, όπου έβαλε πάνω από 1,5 εκ. ευρώ. Του είπα ότι δεν μπορεί να φύγει η ομάδα από τον Βόλο και φυσικά η συζήτηση τελείωσε εκεί. δεν μπήκαμε ούτε σε οικονομικά θέματα, ούτε πουθενά αλλού».

-«Τον βρήκαν ευάλωτο και του πήραν τα λεφτά κάτι δικηγόροι που περιμένουν σαν κοράκια, αυτοί που έστησαν την περσινή ομάδα και του έλεγαν ότι θα βάλει 300 χιλιάδες και θα πηγαίνει για τσίπουρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν του έδωσαν τη φωτογραφία του Μπέου να βλέπει και όλο μου το κορμί…»

-«Ο Τομ Παπαδόπουλος θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να δει τι μπορεί να κάνει, αλλά θέλει να πάρει ΑΦΜ ομάδας Superleague και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι δύσκολο. Αυτοί που ήταν δικηγόροι του Ηρακλή πέρσι το καλοκαίρι είναι για κρέμασμα. Τον έβαλαν τον άνθρωπο και έγινε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και πήρε πάνω του όλα τα χρέη του Παπαθανασάκη. Είναι ντροπή αυτό που έγινε στον Ηρακλή. Όπως λέμε, βρήκαν το… Αμερικανάκι και τον ξεζούμισαν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι απο δω και πέρα δεν θα βάλει ούτε ευρώ στον Ηρακλή, όπως μου είπε, για άλλη κατηγορία, εκτός της πρώτης».

-«Ο ΝΠΣ Βόλος θα πάει να σωθεί στη νέα περίοδο, δεν μπορεί να έχει κάποιο άλλο στόχο, αλλά θα γίνουν τα πάντα για να μην κινδυνέψει η ομάδα. Θα βγάλουμε κάρτα μέλους για τους φιλάθλους μας, όσοι πληρώσουν θα μπαίνουν στο γήπεδο, αλλά θα ξέρουμε ποιοι είναι και οι αντίπαλοί μας εάν θέλουν να φέρουν κόσμο, πολύ ευχαρίστως, αλλά με δική τους ευθύνη. ‘Ελα ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακέ στο Πανθεσσαλικό, αλλά εσύ θα έχεις την ευθύνη για τους φιλάθλους σου».

-«Πήγα μια φορά όλη κι όλη στη συνεδρίαση της Superleague, τους τα είπα, αλλά δεν θα καναπάω. Τι να πάω να κάνω εκεί; Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πήγα και στον τελικό του κυπέλλου, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και με λίγους, ελάχιστους. Κι όμως αυτοί πλακώθηκαν μεταξύ τους. Ρίξτε τους αυτούς στο πηγάδια με τα φίδια, ούτε τα φίδια δεν θα τους φάνε. Δώστε μου ένα μήνα να ασχοληθώ εγώ και θα δείτε εάν ξαναπεταχτεί τίποτα στον αγωνιστικό χώρο ή γίνουν επεισόδια …»

-«Τελείωσαν από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Σπάθας και ο Σπανέας και δεν ξανάρχονται πίσω, άρα όλα θα είναι καθαρά από δω και πέρα και η καλύτερη ομάδα θα παίρνει το πρωτάθλημα. Θα γίνει μεγάλη μάχη την επόμενη χρονιά μεταξύ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, γιατί βλέπω ότι όλοι δυναμώνουν. Επομένως, να περιμένετε μεγάλες μάχες για την κορυφή, αλλά και για τη βάση, όπου θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον».

Πηγή: Focus 103,6 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις