Σαρακηνός: Σύσταση Δ.Σ., προπονητικού τιμ κι εργασίες στο γήπεδο!

Τη σύσταση του νέου Δ.Σ. αλλά και του προπονητικού τιμ, ανακοινώθηκε από την ομάδα του σαρακηνού, όπου δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές, δεδομένου ότι ο Θοδωρής Γκλαβίνης παραμένει στην προεδρία του Συλλόγου και ο Γιάννης Φασουράκης στη θέση του προπονητή, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία επίσης γίνεται λόγος και για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο, σχετικά με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση αναλυτικότερα έχει ως εξής:
“Με την προεδρία του Θεοδώρου Γκλαβίνη συνεχίζει και πάλι η ομάδα μας με την μόνη αλλαγή τη θέση Β’ Αντιπροέδρου, την οποία αναλαμβάνει η Έλενα Στάμου.
Προπονητής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Γιάννης Φασουράκης με άμεσο συνεργάτη του και νέο μέλος για την επόμενη  χρονιά τον Μάκη Χρυσικό. Φροντιστής παραμένει ο Στέφανος Σιδεράς.
Γενικός αρχηγός συνεχίζει ο Βαγγέλης Σατραζέμης και στις Δημόσιες Σχέσεις η Άννυ Ντουμπακου. Τεχνικός Διευθυντής ο Τσιμούρτος Ανδρέας, ενώ όπως και πέρυσι επιτροπή μεταγραφών ο Χρυσικός Ταξιάρχης και ο Βαγγέλης Σατραζέμης.
Τονίζουμε πως μέσα στον Ιούνιο ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο με την τοποθέτηση τάπητα τελευταίας γενιάς και την διαμόρφωση εξωτερικού χώρου.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις