Πύρασος: Ανοιχτές οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Με φόντο τη 19η Ιουνίου, όπου θα ολοκληρωθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πορεύεται ο Πύρασος, προκειμένου να προκύψει με νέα ισχυρή διοίκηση το επόμενο διάστημα, με τις υποψηφιότητες να είναι ακόμα ανοιχτές για τους ενδιαφερόμενους.
Σχετικά με τα ως τώρα πεπραγμένα ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, μέσα από το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

“Ούτε στη χθεσινή απογευματινή γενική συνέλευση προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο για την ομάδα μας, ωστόσο μπορούμε να καταγράψουμε κάποιες θετικές εξελίξεις.
Πρώτον, οι φίλοι του Πυράσου-μέλη του συλλόγου που έδωσαν το «παρών» ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά το τελευταίο διάστημα. Άπαντες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και ανέφεραν διάφορες προτάσεις σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου.
Δεύτερον (και σημαντικότερο) ότι υπήρξαν υποψηφιότητες για το νέο δ.σ., άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία με το δικό τους τρόπο να συνδράμουν της νέας προσπάθειας, αλλά και άτομα που δήλωσαν αμέριστη οικονομική στήριξη είτε βρεθούν είτε όχι στην καινούργια διοίκηση. Κοινός τόπος όλων η συσπείρωση δυνάμεων για να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο ώστε ο Πύρασος να μην οδηγηθεί σε αχαρτογράφητα νερά με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Έτσι, και σε αναμονή εκδήλωσης νέων ενδιαφερομένων, αποφασίστηκε ώστε οι εκλογές -τελική γενική συνέλευση- όπως πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες, την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου.
Εκείνη την ημέρα, ο Πύρασος θα έχει, όπως ελπίζουμε, νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας για την επόμενη τριετία. Μέχρι τότε, συνεχίζονται να γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για το νέο δ.σ. στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις