Τα τρία βασικά θέματα που απασχολούν τη Βέροια

Αρκετά ανοιχτά και κρίσιμα θέματα έχει αυτή την στιγμή η Βέροια, αφού οι άνθρωποί της, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, κινούνται πλέον σε τρία μέτωπα, που αφορούν γενικά την λειτουργία της, αλλά και την αγωνιστική της ενίσχυση, προκειμένου:

α) Να τελειώσει με την μετατροπή του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ σε ΠΑΕ, αφού η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο είναι επαγγελματική.

β) Να βελτιώσει τον χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου της πόλης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως και τους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων στο αθλητικό της κέντρο του Ταγαροχωρίου και συγχρόνως

γ) Να στηθεί ένα αξιόλογο αγωνιστικά σύνολο, με γεμάτο ρόστερ, το οποίο θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, μιας και ο στόχος της «Βασίλισσας» τη νέα περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στην SUPER LEAGUE.

300.000 ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο

Ήδη ξεκίνησαν με εντολή των αδελφών Μπίκα, οι διεργασίες για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ και πως την υπόθεση ανέλαβαν ο Βεροιώτης δικηγόρος Νίκος Μπιζάκης, νομικός σύμβουλος των επιχειρήσεων Μπίκα και ο επίσης Βεροιώτης οικονομολόγος Κυριάκος Τσαλουχίδης, που είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ.

Το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου στην νέα ΠΑΕ θα είναι πολύ μεγαλύτερο, από αυτό που είναι υποχρεωμένη να έχει μία νεοσύστατη ΠΑΕ, που βάσει νόμου είναι 30.000 ευρώ.

Το νέο δεδομένο είναι ο δεκαπλασιασμός σχεδόν του μετοχικού κεφαλαίου της «Βασίλισσας», μιας και αυτό θα κυμαίνεται μεταξύ των 250.000 και 300.000 ευρώ. Και αυτό επειδή το μπάτζετ για τη νέα περίοδο, προκειμένου να πετύχει όλους τους στόχους της, μπορεί να αγγίξει και το ένα εκατομμύριο. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να προβαίνει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: KerkidaSport