Προτάθηκε ο Μαρσέλο Πέντα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μαρσέλο Πέντα θα ανανεώσει στον ΝΠΣ Βόλο. Ο Αργεντινός μέσος, για πολλούς, ο MVP των “κυανέρυθρων” τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχει προταθεί στον Νίκο Παπαδόπουλο και είναι μια περίπτωση που εξετάζει ο Μακεδόνας τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι κυανόλευκοι είναι πολύ πιθανό να κάνουν προπονήσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τη φετινή σεζόν.

Εκτός από τον Μαρσέλο Πέντα, μία ακόμα περίπτωση που δεν έχει… ακυρωθεί, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 27χρονος μέσος αποχωρεί από τον Άρη, αφού στάθηκε αρκετά άτυχος στη θητεία του στο Βικελίδης, με δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων, κοντά δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής επανεμφανίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των κιτρίνων.

Στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος πριν πέντε περίπου εβδομάδες. Η ποδοσφαιρική του αξία, αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό που προβληματίζει τους κυανόλευκους είναι η μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Δεν έχει… καεί, αλλά δεν είναι και η πρώτη επιλογή.

Τέλος, όσον αφορά τον Λευτέρη Ιντζόγλου, στα χέρια του έχει επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα, την οποία όμως θα απορρίψει, αφού δεν τον καλύπτει οικονομικά.

Εκτός αν από τη Ριζούπολη, επανέλθουν, ανεβάζοντας την προσφορά τους. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, δεν θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις