Τα “είπαν” με εκπροσώπους σωματείων Ακτσιαλής και Αγγελόπουλος

Είκοσι περίπου σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κκ Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου, στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΘ.

Τους κυρίους Ακτσιαλή και Αγγελόπουλο προλόγισε ο «οικοδεσπότης» της συνάντησης, κ. Γιάννης Ξάνθης, τονίζοντας πως η κατάσταση στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο και τα σωματεία πρέπει να αντιδράσουν. Μόνη λύση για να επιστρέψει η ΕΠΣΘ στην ομαλότητα είναι το ψηφοδέλτιο των κυρίων Ακτσαλή και Αγγελόπουλου, πρόσθεσε. «Οποιαδήποτε άλλη επιλογή δεν μπορεί να εξασφαλίσει την άρση της τιμωρίας της ΕΠΟ μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να επιλέξουν. Μπορεί ο δρόμος της αντίδρασης στην υπάρχουσα κατάσταση να είναι δύσβατος όμως είναι ο μόνος που εγγυάται την άμεση άρση της ποινής αποκλεισμού της ΕΠΟ» τόνισε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Ο κ. Ακτσιαλής τόνισε στους παρευρισκόμενους πως εφόσον υπερψηφιστεί, σε διάστημα τριών ημερών όλα θα επιστρέψουν στην ομαλότητα. Οι ομάδες θα κάνουν κανονικά τις μεταγραφές τους και οι τρεις Σύλλογοι της Γ’ Εθνικής θα επιστρέψουν στην ΕΠΣΘ και στις έδρες τους. Σε διαφορετική περίπτωση η άρση της ποινής της ΕΠΟ, μπορεί να αποφασιστεί ακόμη και το επόμενο καλοκαίρι, στην επόμενη Γ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των κκ Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου, κ. Στέργιος Φάτσης ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως κανείς εκπρόσωπος δεν πρέπει να φοβηθεί «αντίποινα» καθώς το μόνο που πρέπει να τους απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν ότι είναι δυνατό για να αγωνιστούν οι ομάδες τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα, τόνισε.

Ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε το γεγονός πως αυτός και ο κ. Ακτσιαλής ήταν οι μόνοι που δεν στράφηκαν εναντίον της ΕΠΟ και αυτό το γεγονός αποτελεί εγγύηση για την άμεση άρση της ποινής της Ομοσπονδίας αμέσως μετά την εκλογή τους.

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία από τις επόμενες μέρες ώστε να πάρουν το «οκ» από τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων και να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης με αξιώσεις.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις