Ενθουσιώδες κλίμα στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Οι διαδικασίες για την σύσταση ΠΑΕ άρχισαν στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τη Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» στο Βόλο. Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συνέλευση, όλα τα θέματα της ημερήσιας γενικής συνέλευσης.

Το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ ορίστηκε στις 30.000 ευρώ, η κάθε μετοχή ορίστηκε στα 30 ευρώ, ενώ ο διακριτικός τίτλος της ΠΑΕ θα είναι «Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ».

Συστάθηκε, επίσης, πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Αλέξανδρο Μεταφτσή, Πολυχρόνη Ζάχο, Απόστολο Έξαρχο, Νικόλαο Φουντούλη και Δημήτριο Πέγιο, οι οποίοι θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία της ΠΑΕ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη πρότεινε για πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον κ. Παναγιώτη Γιόλα και ως γραμματέα τον Αλέκο Μεταφτσή, με τα μέλη της συνέλευσης να εγκρίνουν ομόφωνα.

Ο Παναγιώτης Γιόλας, ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ανέφερε ένα-ένα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία ενέκρινε ομόφωνα το σώμα. Αναλυτικά:

«Μετά την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και την πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είμαστε εδώ για να προβούμε στη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, ώστε η ομάδα να μπει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ελπίζουμε, η σημερινή μέρα να είναι ο φάρος και ο οδηγός για τις νέες επιτυχίες της ομάδας. Σ’ αυτό το σημείο, αν και ένας πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης δεν τοποθετείται, επειδή έχω την έγκριση του ανθρώπου (σ.σ. Ευριπίδη Τσιμπανάκου) που ηθικά και ενδεχομένως δικαιωματικά, καθότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έτρεξε τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος με επιτυχία, να αναφέρω ότι είναι άμεσα ενδιαφερόμενος και πιστεύω ότι αποδέχεστε το ενδιαφέρον του.

Τρίτο θέμα είναι ο καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και η τιμή μετοχής. Με εισήγησή του το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει να οριστεί στις 30.000 ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο και η τιμή μετοχής να οριστεί στα 30 ευρώ. Συνολικά θα εκδοθούν 1000 ονομαστικές μετοχές.

Τέταρτο θέμα ορισμός ονομασίας τίτλου της υπό σύστασης ΠΑΕ. Μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου προτείνεται ο διακριτικός τίτλος της υπό σύστασης ΠΑΕ να είναι «Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ» και στα αγγλικά «Olympiakos Volou FC».

Το πέμπτο θέμα, η σύσταση πενταμελούς επιτροπής, αφορά υποχρέωση ώστε να προχωρήσει η σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας και το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει τα άτομα που θα αποτελέσουν την πενταμελή επιτροπή να είναι τα εξής: Αλέξανδρος Μεταφτσής, Πολυχρόνης Ζάχος,, Απόστολος Έξαρχος, Νικόλαος Φουντούλης και Δημήτριος Πέγιος.

Η πενταμελής επιτροπή, που ομόφωνα εγκρίθηκε, θα προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να συσταθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις