Ε. Τσιμπανάκος: Τεχνοκρατικά και οικονομικά θα συνεχίσουμε το έργο μας

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλώντας στη σημερινή Γενική Συνέλευση εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει, μαζί με συνεργάτες του, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως «το τσουνάμι δεν γυρίζει πίσω». Αναλυτικά:

«Με την παρουσία σας δείχνετε, για μία ακόμη φορά, πόσο μεγάλη είναι η δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως τονίζω συνεχώς, το «τσουνάμι» δεν γυρίζει πίσω. Θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια και τη δική σας, να τρέξω αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει ξανά σε επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τρία χρόνια και ύστερα από δύο διαλύσεις τα τελευταία εννέα χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω σήμερα ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό, όπως είναι ο Ιάσονας Αποστολάκης, ένα άτομο που αποδεικνύει πως είναι Ολυμπιακός και βρίσκεται εδώ και μετά τις εκλογές. Γιατί κάποιοι εξαφανίζονται… Τον Γιάννη Κουφιδάκη, που έχει «ματώσει» για τον Ολυμπιακό, τον Ιάσονα Χατζή, τον Θανάση Χαρμάνη και πολλούς άλλους, για να μην παραλείψω κάποιον. Τους ευχαριστώ, γιατί δείχνουν ότι έχουν μία ταυτότητα και ένα επίπεδο, ως άνθρωποι στην κοινωνία που ζούμε. Δεν αλλάζουν τις ιδιαιτερότητες, το σήμερα με το αύριο

Είμαι ένας από αυτούς που ενδιαφέρεται για την ομάδα και θέλουμε, μαζί με κάποιους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν, μόλις ολοκληρωθεί η σύσταση της ΠΑΕ, να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Μπορεί να πάρουμε εμείς τις μετοχές, αλλά εσείς είστε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν δεν με θέλετε, θα φύγω.

Θα είμαι, όμως, εδώ για σας και αυτό που θα πω είναι, ότι το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να στηρίζετε όποιον βρίσκεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό που θα τονίσω με σιγουριά είναι, ότι τεχνοκρατικά και οικονομικά θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν από ενάμιση χρόνο με πολύ κόπο και χρήμα. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα. Δεν αλλάζουμε…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις