Θ. Χαρμάνης: Με τρόπο υγιή ακόμη πιο ψηλά ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη Γενική Συνέλευση μίλησε και ο δικηγόρος και μέλος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος προέτρεψε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα στην επιστροφή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Αναλυτικά:

«Κάποτε στις 12 Απριλίου 2012, όταν 10.000 από σας μαζεύτηκαν στην οδό Δημητριάδος, ακούσατε την προτροπή μου στα δύσκολα χρόνια, γι’ αυτό και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η προτροπή μου έλεγε: «Μας έσβησαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη με τον αναλυτικό αυτό τρόπο, σβήστε τους και εσείς από τον πολιτικό». Και τους σβήσατε… Ως μέλος του Ολυμπιακού Βόλου από την ηλικία των πέντε ετών, εγώ δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν τον Ολυμπιακό Βόλου έκτο παιδί μου, σας λέω, όμως, ότι αισθάνομαι πραγματικά τη μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσω αυτή τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Απέδειξαν αυτοί οι άνθρωποι ότι μόνο ερασιτέχνες δεν είναι. Γιατί οι δήθεν επαγγελματίες παράγοντες απέτυχαν.

Υλοποίησαν και πραγματοποίησαν το όνειρό μας, που ήταν να πάμε ξανά εκεί που ανήκουμε. Να γίνουμε, δηλαδή, μία επαγγελματική ομάδα. Είναι μία ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από μία πολύπαθη ιστορία και όσα υπέστη η ομάδα, με τεράστιες αδικίες – και επιτρέψτε μου να σας πω γιατί νομιμοποιούμε ως δικηγόρος – υπέστη πολιτική δίωξη, την οποία αναγνώρισε αυτή η αμαρτωλή ΕΠΟ. Μετά από αυτές τις αδικίες, φτάνει η στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι, με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διέθεταν, αλλά με το μεγαλείο της ψυχής τους, έκαναν ξανά τον Ολυμπιακό Βόλου επαγγελματική ομάδα. Εύχομαι όλοι μας, όσο μπορεί ο καθένας, να βοηθήσουμε, ώστε να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη πιο ψηλά. Αυτή τη φορά, όμως, με τρόπο υγιή και με θεμιτά αγωνιστικά μέσα».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις