Σήμερα (01/09) η “πρώτη” των Ακαδημιών της Νίκης

Σήμερα (01/09) στις 20:00 στο γήπεδο προπόνησης των Ακαδημιών (πίσω από το γήπεδο Π. Μαγουλάς) πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία των νεαρών παικτών (και όσων γονέων επιθυμούν) με τους υπευθύνους και τους προπονητές. Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

“Την Τρίτη 01/09/2015 στις 20:00 στο γήπεδο προπόνησης των Ακαδημιών (πίσω από το γήπεδο Π. Μαγουλάς) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία των νεαρών παικτών (και όσων γονέων επιθυμούν) με τους υπευθύνους και τους προπονητές. Θα συζητηθούν λειτουργικά θέματα, θα γίνει καταρτισμός των ομάδων ανάλογα με τις ηλικίες, θα υπάρξει καθορισμός των προπονήσεων και δειγματισμός των ρούχων.

Η πρόσκληση ισχύει τόσο για τους ήδη εγγεγραμμένους, όσο και για αυτούς που επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι ισχύει η προσφορά των Φροντιστηρίων Αγγλικών της κας Κυριακής Σιδηροπούλου, την οποία και ευχαριστούμε. Με κάθε εγγραφή παιδιού στην Ακαδημία θα υπάρχει δωροεπιταγή των φροντιστηρίων αξίας ογδόντα (80) ευρώ.

Το Φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Φιλαδελφείας 98 στη Νέα Ιωνία (τηλ. 2421068662).”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις