Ηρακλής: Στο… έλεος του Θεού η Μίκρα

Τα… χνάρια του Σπύρου Παπαθανασάκη ακολουθεί, όπως φαίνεται από την κατάσταση που υπάρχει, ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Μία κατάσταση που ουσιαστικά έχει δημιουργήσει ο ίδιος με την αδιαφορία του και κυρίως με την απροθυμία του να στηρίξει την ομάδα στην οποία είναι μεγαλομέτοχος.

Εκτός των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν τη φετινή χρονιά σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους αλλά και στο Δημόσιο, ο κ. Παπαδόπουλος έχει παρατήσει στο έλεος του Θεού και τις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα. Το πάλαι ποτέ στολίδι των κυανόλευκων.

Η καθημερινότητα στη Μίκρα είναι το λιγότερο καταθλιπτική. Δύο και μόνο υπάλληλοι που έχουν απομείνει-από τους υπόλοιπους ζητήθηκε παραίτηση- για να τακτοποιούν κάποιες υποθέσεις που μπορούν, δύο φροντιστές που έμειναν από την περσινή χρονιά και… τίποτα άλλο. Ουδείς από το διοικητικό συμβούλιο βρίσκεται καθημερινά εκεί, έχοντας λίγο έως πολύ αποσυρθεί από τα κοινά της ομάδας.

Γήπεδα για… βοσκή

Εκτός της υπαλληλικής ανεπάρκειας που υπάρχει και την οποία έχει προκαλέσει ο ομογενής επιχειρηματίας, παρατημένα είναι και τα γήπεδα. Τα δύο εκ των τριών για την ακρίβεια, που κυριολεκτικά έχουν «καεί», μιας και δεν συνεχίστηκε η συντήρησή τους. Κάτι που για να γίνει απαιτεί χρήματα τα οποία δυσκολεύεται πολύ να διαθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής. Την ίδια ώρα μάλιστα που μεσούσης της εβδομάδας οι κυανόλευκοι καλούν νεαρούς τερματοφύλακες που προορίζονται για τα τμήματα υποδομής για δοκιμές…

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις