Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Συνεχίζοντας στο θεσμό, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μεικτούς εσωτερικούς αγώνες στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου στο 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας και ώρες 17:00 – 19:00. Θα συμμετέχουν οι γονείς των παιδιών κι οι αθλήτριες των τμημάτων (γυναικεία ομάδα , νεάνιδες , κορασίδες , ακαδημία). 

Επίσημα καλεσμένοι είναι  ο διακεκριμένος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος MSc Κωνσταντίνος Λάμπης, ο Αθανάσιος Πολυχρονίδης (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.), η οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα) .

Η Δ.Ε. και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, αναμένει την ανταπόκριση των γονέων κι αθλητριών έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ μπάσκετ καθώς και την ένθερμη στήριξη στο γυναικείο τμήμα που πρόκειται να συμμετάσχει στο ειδικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 26 έως 30/6/2019  για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.