Blue Club: Να σταματήσει τώρα το ξεκατίνιασμα

Θέση στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, παίρνουν οι οργανωμένοι του Συλλόγου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Συγκεκριμένα, το Blue Club καλεί άπαντες που ασχολούνται με την ομάδα να σταματήσουν να “ξεκατινιάζονται” στα ραδιόφωνα γιατί μοναδικό θύμα σ’ αυτή την περίπτωση είναι η Νίκη.

Η ανακοίνωση:

Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται γύρω από την ομάδα μας.. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες μεταφραστές -και γιατί όχι κάποια στιγμή και οι θυρωροί του Πανθεσσαλικού- βγαίνουν και πραγματικά ξεκατινιάζονται στα ραδιόφωνα… Μοναδικό θύμα; Η ΝΙΚΑΡΑ μας η οποία συνεχώς απαξιώνεται με αυτές τις πρακτικές που μόνο σε εκπομπές της γνωστής μας Ανίτας ταιριάζουν.. Μπηχτές, κατηγορίες, μομφές, απαντήσεις , ανταπαντήσεις, και όλα αυτά δημόσια δίνοντας βορά σε εχθρούς και “φίλους” να γελάνε με την κατάσταση, να την εκμεταλλεύονται και μάλιστα να παρεμβαίνουν!! Γεγονότα που το λιγότερο, δείχνουν την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο όνομα και την ιστορία της Νίκης..

Κύριοι σοβαρευτείτε όλοι σας! Όποιος μπορεί για το καλό της Νίκης δηλώνει παρών.! Όσοι “κόπτεσθε” για το καλό της πρέπει να είστε οικογένεια.. Οποιαδήποτε ” μικροπολιτική” διάφορα δεν χωράει στη Νίκη! Ή συσπειρωθείτε ή εξαφανιστείτε.. Πάνω απ’όλα όμως σταματήστε να φέρεστε στη Νίκη σαν περιφερόμενο θίασο και να την ξεμπροστιάζετε στα ραδιόφωνα… Τα εν οίκω μην εν δήμω…

Η σιγή μας προς το παρόν δεν σημαίνει απουσία…Μην γελιέστε… Απλώς περιμένουμε.. Την κατάλληλη στιγμή θα τα πούμε!!!

Υγ1: Κάποιοι να προσέχουν τις παρέες τους…
Υγ2: Επειδή διαδίδονται διάφορες φήμες περί απειλών και σαμπρελων αγοριών να ξέρουν κάποιοι ότι σε περίπτωση που ενοχληθεί ή απειληθεί μέλος του συνδέσμου μας θα είμαστε αμείλικτοι. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις