Βόμβα Ιμεράι: Αποσύρομαι από τα διοικητικά της Νίκης Βόλου

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Νίκος Ιμεράι ενημερώνει πως αποσύρει την πρότασή του να αναλάβει να τρέξει τη Νίκη Βόλου τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης πήρε αυτή την απόφαση μετά τα τελευταία γεγονότα στη Γενική Συνέλευση, τις δηλώσεις σε ΜΜΕ αλλά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις.

Ο Νίκος Ιμεράι αποσύρει το ενδιαφέρον καθώς κρίνει πως μ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλει στην ομαλότητα της επόμενης μέρας, που όπως αναφέρει ο ίδιος είναι, ίσως, η καλύτερη για τον Σύλλογο.

Η ανάρτηση της αποχώρησής του από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας:

Μετά τα τελευταία γεγονότα, τις δηλώσεις αλλά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις, κατέληξα στην απόφαση που πιστεύω πως είναι η καλύτερη δυνατή για τον μέλλον της Νίκης Βόλου.

Τα τελευταία τρία χρόνια προσπάθησα να προσφέρω όσο μπορούσα περισσότερο ώστε αυτή η ομάδα να ανακτήσει το χαμένο της κύρος, να θέσει τις βάσεις, χτίζοντας γερά θεμέλια, ώστε οποιαδήποτε επιτυχία της να μην αποτελέσει φωτοβολίδα αλλά να έχει συνέχεια. Αφιέρωσα απεριόριστο προσωπικό χρόνο, στερώντας τον από την οικογένειά μου.

Διέθεσα χρήματα δουλεμένα με κόπο και ιδρώτα, πολλές φορές υπερβαίνοντας τις όποιες δυνατότητές μου.

Εισέπραξα αγάπη από τους αγνούς φίλους της Νίκης αλλά και αχαριστία από δήθεν φίλους της ομάδας.

Χάρηκα στις νίκες της ομάδας και λυπήθηκα στις αποτυχίες της.

Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για την ενασχόλησή μου με τα διοικητικά αυτού του μεγάλου Συλλόγου, κρατώ μόνο τις καλές στιγμές και κυρίως θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου, την ανιδιοτελή αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου.

Αποφάσισα να μην σταθώ εμπόδιο στο αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, που όπως διαβάζω αναμένεται λαμπρό, καθώς πλέον υπάρχουν απεριόριστοι οικονομικοί πόροι αλλά και στελέχη που μπορούν να διοικήσουν καλύτερα μία εταιρία, όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η Νίκη Βόλου.

Αποφάσισα να μην σταθώ εμπόδιο στην ομαλή πραγματοποίηση των έργων που θα αναβαθμίσουν το “Π. Μαγουλάς”.

Αποφάσισα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου να αναλάβω το τμήμα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, είτε αυτό αγωνιστεί στη Football League, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, είτε αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να καταφέρει όσα δεν κατάφερα εγώ και οι συνεργάτες μου και καλώ τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα γιατί χωρίς αυτόν το μέλλον της Νίκης είναι δυσοίωνο.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι Νικιώτης και θα είμαι πάντα στην κερκίδα για να στηρίζω αυτή την ομάδα.

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Ιμεράι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις