Μετά τις 20 Ιουνίου οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Β.

Μετά τις 20 Ιουνίου αναμένονται εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα μεταγραφικά και την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μέρα με την ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής που έχει αναλάβει τις διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ, που έχει να κάνει με την τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμό, που θα ανοιχθεί για την προεγγραφή για την αγορά μετοχών από τα μέλη του Ολυμπιακού (έχουν προτεραιότητα) και στη συνέχεια για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν άμεσα και τα υπόλοιπα θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, με προτεραιότητα να δίνεται στο θέμα του προπονητή, ενώ θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και εκείνους που η διοίκηση θέλει να κρατήσει στην ομάδα.

Αναμένονται, ωστόσο, αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που έχουν να κάνουν σε όλα τα επίπεδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένουν και αυτοί τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν ποιοι θα αναλάβουν να λειτουργήσουν τον Ολυμπιακό, σε μια χρονιά όπου η ομάδα επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θέλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις