Ο Σαλάχ είπε “όχι” στα 168.000.000 ευρώ των Γιουβέντους και Ρεάλ

Σαφώς, η μεταγραφική “βόμβα” της ημέρας ανήκει στην Mirror. To αγγλικό Μέσο μεταφέρει μία φήμη που παρουσιάζει ως αποκλειστική είδηση και αφορά το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Λίβερπουλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βασικό θέμα της διαδικτυακής έκδοσης της Mirror ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, πρωταθλητής Ευρώπης φέτος με τους “Κόκκινους” ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει εφέτος το “Ανφιλντ”, έστω κι αν Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να πλήρωναν ένα κάρο χρήματα για να τον αποκτήσουν.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο Νησί, τα δύο κλαμπ ήταν διατεθειμένα να καταθέσουν στην Λίβερπουλ προσφορές ύψους 150.000.000 λιρών, δηλαδή 168.000.000 ευρώ! Στο άρθρο σημειώνεται επίσης ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Σαλάχ έπαιξε ο Γιούργκεν Κλοπ που ενεπλάκη στις συζητήσεις. Βέβαια, η ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι ο Μο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα τονίζεται πως τόσο ο “Φαραώ” όσο και ο Μανέ δεν κουνιούνται -τώρα- από τους “Κόκκινους” και είναι συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουν τίτλους τη χρονιά που αρχίζει σε μερικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις