Πολλοί οι… μνηστήρες για τον Πογκμπά

Η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως έχει ξεκινήσει… Το δήλωσε, άλλωστε, ο Πολ Πογκμπά πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του προφανώς υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον θέλει, οι «μπλάνκος» θα κάνουν δεδομένα μία κίνηση στα χαφ και ο Πογκμπά μάλλον θεωρεί πως ήρθε η ώρα να ξαναφύγει από το Μάντσεστερ.

Με αυτό το σκεπτικό η Daily Mail επέλεξε να κάνει ένα άρθρο για τους πέντε πιθανούς αντικαταστάτες του. Είναι μάλλον ένας συνδυασμός ρεπορτάζ με λίγη δόση φαντασίας κρίνοντας τουλάχιστον από την τελευταία περίπτωση.

Το πρώτο όνομα που αναφέρεται είναι του Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Ο Αργεντινός έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος στην Μπέτις πετυχαίνοντας εννιά γκολ σε 32 ματς. Οι Ανδαλουσιάνοι ενεργοποίησαν και τη ρήτρα αγοράς του 23χρονου (άνηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν) και για να τον πουλήσουν ζητούν περίπου 70.000.000 λίρες. Ο Λο Σέλσο βρίσκεται και στη λίστα της Τότεναμ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τανγκί Ντομπελέ της Λιόν. Ένας ακόμη παίκτης που φέτος έκανε το ξεπέταγμά του. Κοστολογείται μάλιστα και εκείνος στα 70.000.000 λίρες και πολλοί τον συγκρίνουν με τον Μούσα Ντεμπελέ.

Ο Γιούρι Τίλεμανς είναι μία ακόμη επιλογή. Παίκτης της Μονακό, που στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Λέστερ και εντυπωσίασε τους πάντες. Οι μισές ομάδες της Premier League τον έβαλαν στο μάτι και για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να δώσουν περίπου 40.000.000 λίρες.

Ακόμη, ένα όνομα που μπορεί να πέσει στο τραπέζι είναι του Ρόντρι. Είναι, βέβαια, πιο αμυντικογενής χαφ. Πριν από λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είναι ο πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει τη θέση του Φερναντίνιο στην ενδεκάδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει κάπου στα 62.000.000 λίρες.

Τέλος, το δημοσίευμα κλείνει με τον Σιν Λόνγκσταφ της Νιούκαστλ. Πρόκειται για ένα παιδί που καλά-καλά δεν έχει καθιερωθεί στην ομάδα που παίζει τώρα. Αγωνίστηκε μόνο σε εννιά ματς φέτος καθώς αντιμετώπισε και έναν σοβαρό τραυματισμό. Κοστολογείται στα 25.000.000 λίρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις