Προχωρά η σύσταση της ΠΑΕ Καβάλα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Αρχικά έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς σε όλα τα τμήματα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αντώνη Αντωνίου που ήταν και ο γενικός γραμματέας της συνέλευσης.

Ο κ. Αντωνίου όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα ανέφερε τη μεγάλη προσφορά των κ.κ. Αντωνίου, Δεληκάρη, Κατσαμακίδη (διοικούσα επιτροπή) σχετικά με την άνοδο του ΑΟ Καβάλα σε επαγγελματική κατηγορία. Τόνισε ότι οι τρεις τους σήκωσαν όλο το βάρος, κάνοντας μια περίφημη προσπάθεια.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της σεζόν που πέρασε. Αποφασίστηκε η ονομασία της νέας ΠΑΕ ως ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Το μετοχικό κεφάλαιο που ορίστηκε είναι 30.000 ευρώ και η αξία της μιας μετοχής είναι 30 ευρώ.

Συστάθηκε παράλληλα 5μελής διοικούσα επιτροπή που την αποτελούν οι κ.κ. Αντωνίου, Δεληκάρης, Κατσαμακίδης, Κουφατζής, Κανάκης για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες όσον αφορά την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι η Καβάλα πήρε την άνοδο για τη Football League τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ εθνικής, έπειτα από μία σκληρή μάχη με τον συντοπίτη Νέστο Χρυσούπολης.

Τελικά, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

ΠΗΓΗ: proininews.gr