ΑΕΚ: Ανοιχτή γραμμή με Μπράγκα για Μαρτίνς

Εβδομάδα με Ζεράλδες και Μαρτίνς στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να τρέξουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά τους, ώστε να δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν όσο πιο πολλές από τις προσθήκες που θα κάνει.

Η υπόθεση του Πορτογάλου χαφ βρίσκεται σε καλό δρόμο εδώ και κάποιες ημέρες, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τα «λιοντάρια» και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί δανεικός στους «κιτρινόμαυρους». Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να σφραγιστεί το deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Πιο ρευστή είναι η κατάσταση, στην υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς. Η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Μπράγκα, με σκοπό να προχωρήσει και να κλείσει άμεσα το θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ, που πρόκειται να αποκτηθεί και αυτός ως δανεικός, διότι αυτό το μοντέλο σκοπεύει να ακολουθήσει κατά βάση αυτό το καλοκαίρι η Ένωση.

Κάποιο νεότερο για το θέμα του στόπερ, που αναμένεται να πάρει σειρά, δεν υπάρχει, ενώ όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από το ρεπορτάζ, για τον φορ η ΑΕΚ δεν αγχώνεται. Πατάει στο γεγονός ότι υπάρχει η σταθερά που ακούει στο όνομα Λιβάγια και θα εξετάσει με ηρεμία και χωρίς βιασύνη τις περιπτώσεις που έχει στη λίστα της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις