Φάτσης: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε

Αντίδραση υπήρξε από την πλευρά του Στέργιου Φάτση στο άκουσμα της είδησης ότι ο Νίκος Ιμεράι αποχωρεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης. Εκφράζοντας καθαρά την προσωπική του άποψη ο κ. Φάτσης ευχαρίστησε τον κ. Ιμεράι για τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία και εμφανίστηκε ενωτικός εκφράζοντας την άποψη ότι κανείς δεν περισσεύει και ότι οι υγιείς δυνάμεις της Νίκης πρέπει να συσπειρωθούν για το καλό της ομάδας.
Η δήλωση του Στέργιου Φάτση στη «Θ» ήταν η ακόλουθη: «Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του Νίκου Ιμεράι να αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στην ομάδα και προσωπικά τον ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια.

Κατά την άποψή μου κανείς δεν περισσεύει για τη Νίκη. Η αγαπημένη μας ομάδα έχει ανάγκη όλους όσοι ενδιαφέρονται για το καλό της, συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Ιμεράι.
Ας ενωθούν, λοιπόν, όλες οι υγιείς δυνάμεις που αγαπούν αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, προκειμένου η ποδοσφαιρική ομάδα να προχωρήσει ισχυρή στη μεγάλη πρόκληση που έρχεται, δηλαδή στην άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ της νέας περιόδου.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε να ξαναδούμε την αγαπημένη μας Νίκη στη θέση που της αξίζει βάσει της ιστορίας της…».