Η μοναδική παρέλαση των πρωταθλητών Ράπτορς

Οι δρόμοι του Τορόντο δεν έχουν ξαναζήσει κάτι τέτοιο, καθώς βάφτηκαν κόκκινοι από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πόλη του Τορόντο ετοιμαζόταν για μία τέτοια στιγμή 24 χρόνια, δηλαδή από την ημέρα ίδρυσης των Ράπτορς, το 1995.

Πάνω από δύο εκατομμύρια φίλοι των «Ραπς» βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας του Νικ Νερς για να πανηγυρίσουν μαζί μία ιστορική στιγμή.

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε στην τηλεόραση του Τορόντο και είπε: «Είναι απίστευτο! Όλοι είναι έξω. Κανένας δεν πήγε στη δουλειά του σήμερα. Από την αρχή κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή του NBA. Οι τελευταίες μέρες ήταν απίστευτες. Καθόλου ύπνος, αλλά πάρα πολλοί πανηγυρισμοί και θα συνεχίσουμε».

Από την άλλη ο Κάιλ Λάουρι φόρεσε τη φανέλα του Ντέιμον Στουντεμάιρ, του θρυλικού παίκτη των Ράπτορς, ο οποίος ήταν το πρώτο pick στην ιστορία της ομάδας του Καναδά και πανηγύρισε μαζί με την μικρή κόρη του.

Από το πούλμαν δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γνωστός ράπερ, Drake, ο οποίος έκανε και live στο Instagram αποκαλώντας τον Φρεντ Φαν Βλιτ, δίδυμο αδερφό του.

Ο Ντάνι Γκριν φόρεσε τη ζώνη του πρωταθλητή, ενώ παράλληλα… έλουσε τον κόσμο με σαμπάνια, καπνίζοντας το πούρο του πρωταθλητή.

Ακόμη, ο Σερτζ Ιμπάκα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είπε ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Ο Μασάι Ουτζίρι επίσης, μίλησε και τόνισε ότι δουλεύει για έναν εξαιρετικό οργανισμό, ενώ έδωσε όλα τα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές.

Δείτε τα επινίκια των πρωταθλητών του NBA:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις