Στην Καρδίτσα η Ν.Β.Α Ανόρθωσις για φιλικά με τον τοπικό ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο Εακ της Καρδίτσας, τρεις φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Καρδίτσας. Πιο συγκεκριμένα 35 παιδιά ταξίδεψαν στην γειτονική Καρδίτσα με σκοπό να παίξουν, να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων καθώς μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το κλειστό της Καρδίτσας κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις 18.30 την αρχή έκαναν οι Παπμπαίδες(2005-06),  στις 19.30 ακολούθησαν οι Παίδες (2003-04) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με το Προμίνι(2007-08).

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Φιλικά παιχνίδια έδωσαν επίσης οι Άντρες και οι Έφηβοι καθώς αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη με Διμήνι και Ίωνα αντίστοιχα.

Η διοίκηση της Ανόρθωσις θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας για την πρόσκληση και ιδιαίτερα τους Προπονητές κ.κ. Ναούμ Κώστα, Παππά Σπύρο, Χαβαλέ Δήμητρα.  Επίσης, ευχαριστεί τις ομάδες Α.Ε.Β Διμηνίου και Ίωνα Βόλου που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες και να προετοιμαστούν καλύτερα η αντρική και η Εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις