Ανέλαβε ο Καραμάνος το μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος Καραμάνος μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του “ασπρόμαυρου” Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή. Tι αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ανάψει «πράσινο φως» από τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ ο Γιώργος Καραμάνος.

Ο τελευταίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του, έχει οριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το τμήμα και στο πλαίσιο αυτό, έγινε ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Λίγο αργότερα, υπήρξε πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SDNA, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις