Συνεχίζονται οι ανανεώσεις παικτών στον Σαρακηνό

Οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται στον Σαρακηνό. Τέσσερις ακόμη παίκτες του περσινού ρόστερ θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την κοκκινόμαυρη φανέλα. Πρόκειται για τους αμυντικούς Δημήτρη Μοράλες και Νίκο Γιαμαλή, καθώς και τους μέσους Χρήστο Μπακάλη και Γιώργο Κωνσταντάκο.
Σε σχετικές ανακοινώσεις των «κοκκινόμαυρων» αναφέρονται τα εξής:
Για τον Μοράλες: «Ο πρώτος στην περσινή χρονιά σε συμμετοχές και λεπτά. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας του αναμένεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα».
Για τον Γιαμαλή: «Ένας ακόμη πολύ καλός παίχτης της ομάδας μας με καλά παιχνίδια στην περσινή σεζόν κι ο οποίος έχει την ικανότητα να βοηθήσει σε πολλές θέσεις».
Για τον Μπακάλη: «Θα συνεχίσει την νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας ο νεαρός που ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην νέα χρονιά».
Για τον Κωνσταντάκο: «Ο δεύτερος αρχηγός μας, παραμένει πιστός στην ομάδα. Ο Γιώργος Κωνσταντάκος ήταν άτυχος την περσινή χρονιά λόγου τραυματισμού άλλα γύρισε στο τέλος του πρωταθλήματος κι έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πως είναι έτοιμος να ηγηθεί την φετινή χρονιά στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις