Ηρακλής: Συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προσπάθεια για υποψήφιους επενδυτές και μεγαλομετόχους, όπου και για την ανεύρεση ΑΦΜ, χωρίς τον Τομ Παπαδόπουλο.
Ο Ελληνοαμερικανός επέστρεψε στις ΗΠΑ και αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ότι δείχνει πως έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα.
Ωστόσο είναι αυτονόητο ότι πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορέσει να υπάρξει επόμενη μέρα στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει αρκετές συζητήσεις και κρούσεις με επιχειρηματικούς παράγοντες, οι οποίοι ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κρούσεις έχουν γίνει και σε παράγοντες που είχαν εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, αλλά δεν είχε προκύψει.
Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να σχηματιστεί μία ομάδα επιχειρηματιών, έτσι ώστε να αναλάβουν εν λευκώ την ομάδα «καθαρή» από τα καταστροφικά χρέη του παρελθόντος.
Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να προχωρήσει σε σύσταση νέας ΠΑΕ, με νέο ΑΦΜ, κάτι που θα σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Πρέπει δε να τονίσουμε ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί το σενάριο συμφωνίας με κάποια ομάδα είτε από τη Super League 2 – το οποίο στην παρούσα φάση συγκεντρώνει και περισσότερες πιθανότητες- είτε από τη Super League 1, ώστε ο Ηρακλής να συγχωνευτεί μαζί της και να πορευτεί με νέο ΑΦΜ και νέα δεδομένα.
Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει μία συνάντηση και με τον Ηλία Θεοδωρίδη.
Μπορεί ο ίδιος να έλεγε ότι θα συνεχίσει με τον Τομ Παπαδόπουλο, ωστόσο πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσει αν είναι διατεθειμένος να μπει μόνος του στην ΠΑΕ, ειδικά αν αυτή είναι «καθαρή» από χρέη, είτε με νέο ΑΦΜ, είτε σε μικρότερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις