Austrian Boys σε Αμανατίδη: Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία ευχαριστούν τον Περικλή Αμανατίδη για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου του Ολυμπιακού στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ καλούν τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει συσπειρωμένος και στηρίξει τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τις τελευταίες ώρες αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα εξής:

Νιώθουμε την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε τον κ. Αμανατίδη  για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου, για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου στη Footbal League και την πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο προπονητής, άλλα και άνθρωπος Περικλής  Αμανατίδης θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και το μόνο σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανά συναντηθούνε και θα τον ξανά δούμε στο πάγκο της ομάδος μας.

Παρόλα αυτά η ζωή προχωρά. Το όμορφο ταξίδι της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου τελείωσε επιτυχώς, συνεχίζεται όμως και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην επόμενη κατηγορία. Γι’ αυτό και θεωρούμε αυτονόητο να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα, καλώντας όλο τον κόσμο του Βόλου σε συσπείρωση, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο νέος μεγαλομέτοχος και η νέα διοίκηση της ομάδας θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις