Εμπαπέ: Ρωτήθηκε και επέλεξε τη Λίβερπουλ

Πωλητήριο μπήκε στον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και κάποιοι άρχισαν να υποστηρίζουν πως μαζί του θα φύγει και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Κάπου εκεί άρχισαν και οι φήμες περί Λίβερπουλ. Και αυτό λόγω μίας πλάκας που έκανε ο Φαμπίνιο σε κουβέντα που είχε με δημοσιογράφο.

Εμπαπέ και Φαμπίνιο ήταν συμπαίκτες στη Μονακό και ο Γάλλος πρόσφατα του έστειλε μήνυμα να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του Champions League.

Κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος χαφ ρωτήθηκε για τον Εμπαπέ και είπε ότι «ένας δημοσιογράφος με ρώτησε για εκείνον. Μιλούσαμε χαλαρά και με ρώτησε εάν θα τον φέρω στη Λίβερπουλ. Του απάντησα πως θα μείνει για φέτος στην Παρί, αλλά του χρόνου θα μπορούσε να έρθει. Ήταν, όμως, ένα αστείο. Δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον του».

Ωστόσο, τα σενάρια καλά κρατούν. Έστω εάν ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ότι «είμαι σίγουρος 200% πως θα βρίσκεται στην Παρί και την επόμενη χρονιά».

Τι… ανακάλυψαν κάποιοι για να συντηρήσουν την υπόθεση Εμπαπέ-Λίβερπουλ; Ο 20χρονος ρωτήθηκε από τον Εουρέλιο Γκόμεζ στο ESPN ποια ομάδα θα έπαιρνε στο FIFA, εάν δεν είχε περιορισμό στις επιλογές του. Και τι απάντησε; «Ίσως τη Λίβερπουλ, επειδή κατέκτησε το Champions League».

Αυτή τη στιγμή, πάντως, φαίνεται να υπάρχει καπνός, αλλά όχι φωτιά…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις