Καταρτίστηκαν οι όμιλοι για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ο καταρτισμός των οκτώ ομίλων της Α’ Φάσης, όπου μετέχουν οι σύλλογοι της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑΘ. Ο λόγος που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής ήταν για να κάνουν περισσότερα παιχνίδια οι ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Μάλιστα στους ομίλους βρίσκονται σύλλογοι…

…του ίδιου νομού για να αποφευχθούν τα έξοδα με τις μετακινήσεις. Για παράδειγμα στους ομίλους 1-2 τοποθετήθηκαν οι ομάδες της Μαγνησίας, στα γκρουπ 3, 4 και 8 της Λάρισας και στους ομίλους 5-7 της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας Στον 1ο όμιλο συμπεριλήφθηκαν Ανάληψη, Γ.Σ. Αλμυρού, Νίκη, ΑΕΒΔ και στον 2ο Γ.Σ. Βόλου, Ίωνας, Ολυμπιακός Β. και Νέοι Αθλητές Νίκης.
Οι ομάδες του 1ου και 2ου γκρουπ θα παίξουν ένα γύρο των τριών αγωνιστικών, ενώ στους υπόλοιπους έξι ομίλους οι αγωνιστικές είναι πέντε όσες και οι ομάδες (η μία θα έχει ρεπό ανά αγωνιστική). Μετά το τέλος της φάσης των ομίλων, θα ακολουθήσει κλήρωση. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ στην 1η φάση είναι: 1η αγωνιστική: 12/9, 2η αγωνιστική: 19/9, 3η αγωνιστική: 26/9, 4η αγωνιστική: 3/10, 5η αγωνιστική: 10/10. Το πρόγραμμα των ομίλων της Μαγνησίας έχει ως εξής:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1ος όμιλος: Ανάληψη-ΓΣ Αλμυρού, Νίκη-ΑΕΒΔ, 2ος όμιλος: ΓΣ Βόλου-Ίωνας, Ολυμπιακός-ΝΑ Νίκης
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1ος όμιλος: ΑΕΒΔ-Ανάληψη, ΓΣ Αλμυρού-Νίκη, 2ος όμιλος: ΝΑ Νίκης-ΓΣ Βόλου, Ίωνας-Ολυμπιακός.
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1ος όμιλος: Ανάληψη-Νίκη, ΑΕΒΔ-ΓΣ Αλμυρού, 2ος όμιλος: ΓΣ Βόλου-Ολυμπιακός, ΝΑ Νίκης-Ίωνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις