Στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος

Την προσεχή Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και ο αγιασμός του ΝΠΣ Βόλος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις, όσον αφορά την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Χουάν Φεράντο βρίσκεται ήδη στο Βόλο και έχει καθημερινή συνεργασία για θέματα που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου και τη διοίκηση του συλλόγου.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Βόλο και στο Πήλιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, με τους «κυανέρυθρους» να διαμένουν στο ξενοδοχείο «Μοντανά». Εκεί η ομάδα θα δώσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται το ίδιο διάστημα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Επίσης, έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά και με ομάδες της Σούπερ Λιγκ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση της ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις