Πέφτει η ποινή του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να έχει δικαίωμα εισόδου στους αγώνες του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την τροποποίηση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, η οποία θα επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να έχει δικαίωμα εισόδου στους αγώνες του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την τροποποίηση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, η οποία θα επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ποινή του ισχυρού άνδρα των νταμπλούχων Ελλάδος αναμένεται να πέσει από τα τρία χρόνια στον ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως την έχει ήδη εκτίσει.

Ο Σαββίδης είχε τιμωρηθεί στις 29 Μαρτίου 2018 για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα τροποποιηθεί το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα της ελληνική ομοσπονδίας περί απειλών και εκφοβισμού. Το συγκεκριμένο άρθρο προέβλεπε ποινή από τρία έως πέντε χρόνια, ενώ με τον νέο κανονισμό θα προβλέπει αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις