“Διέλυσε” με 5-0 το Περού η Βραζιλία

Πριν από μερικές μέρες παραχώρησε 0-0 στη Βενεζουέλα και προβλημάτισε με την εμφάνισή της, αλλά η Βραζιλία απάντησε άμεσα και με εκπληκτική εμφάνιση διέλυσε με 5-0 το Περού.

Η «Σελεσάο» ήταν καταπληκτική, επέβαλλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με πολύ ωραία γκολ έφτασε άνετα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Έτσι, η ομάδα του Τίτε τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου και περιμένει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση, με την Αργεντινή να είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της.

Όσον αφορά τους «Ίνκας», με το τρίποντο απέναντι στη Βολιβία συμπλήρωσε 7 (4-3-0) ματς χωρίς ήττα σε Κόπα Αμέρικα, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, το οποίο πλέον έλαβε τέλος.

Η Βραζιλία πήρε το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Κασεμίρο.

Ο τερματοφύλακας του Περού Πέδρο Γκαλέσε έκανε άσχημο διώξιμο της μπάλας πάνω στον Ρομπέρτο Φιρμίνο, αυτής πήρε την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα πόδια του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Έβερτον στο 32′ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ από δύσκολη γωνία, με τον Γκαλέσε να πέφτει καθυστερημένα.

Στο 54′ ο Ντάνι Άλβες, ύστερα από υπέροχη συνεργασία με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, κεραυνοβόλησε τον Γκαλέσε

Στις καθυστερήσεις ο Γουίλιαν με υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 94′ ο Γκαλέσε απέκρουσε πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Σκόρερ: 12′ Κασεμίρο, 19′, Φιρμίνο, 32′ Έβερτον, 53′ Ντάνι Άλβες, 91′ Γουίλιαν.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε – Αντβίνκουλα, Αραούχο, Αμπράμ, Τράουκο – Τάπια, Γιοτούν (46′ Φλόρες)- Πόλο, Φαρφάν, Κουέβα (67′ Μπαγιόν)- Γκερέρο (55′ Γκονζάλες).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον – Φιλίπε Λουΐς (57′ Άλεξ Σάντρο), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντάνι Αλβες – Κασεμίρο (70′ Άλαν), Αρτούρ – Έβερτον, Κουτίνιο (77′ Γουίλιαν), Γκαμπριέλ Ζεσούς – Φιρμίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις