Αποχώρησε οριστικά από τον Ηρακλή ο Τομ Παπαδόπουλος


Μοιράσου το άρθρο

Την οριστική του αποχώρηση από τον Ηρακλή γνωστοποίησε ο Τομ Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον FOCUS FM 103,6, ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του «Γηραιού».

Ωστόσο υποσχέθηκε ότι σταθεί αρωγός, μέσω χορηγίας, στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Και όλα αυτά ενώ μερικές ώρες νωρίτερα είχε εκφράσει την αισιοδοξία για ΑΦΜ Super League…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου:
«Έχω μπει στην οικογένεια του Ηρακλή και θα βοηθήσω όσο μπορώ, θα είμαι κοντά στην ομάδα, αλλά έχουν συμβεί πράγματα που δεν μπορώ να τα αφήσω έτσι. Όταν εμφανίστηκα στον Ηρακλή, ήρθαν δίπλα μου κάποιοι δικηγόροι και κάποιοι λογιστές, οι οποίοι μου έκαναν κάτι εγκληματικό.

Εάν ανοίξω το στόμα μου θα τρέχουν να κρυφτούν, αλλά θα ασχοληθούμε μαζί τους στα δικαστήρια, όπως επίσης και με τον πρώην πρόεδρο κ. Βαφειάδη που είναι ψεύτης.

Μου είπε ότι το χρέος θα ήταν 500.000 και μου βγήκαν κάτι εκατομμύρια. Δεν έπρεπε να αναλάβω όλα τα χρέη, αλλά δεν είχα χρόνο να ελέγξω τα οικονομικά στοιχεία και πίστεψα όσα μου έλεγαν”.

Έμεινα μόνος μου στην ομάδα, κανένας δεν ασχολήθηκε και όταν τους έλεγα να βάλουν κανένα φράγκο, μου έλεγαν ότι είμαι ο μεγαλομέτοχος και έπρεπε μόνο εγώ να βάζω λεφτά.

Η Πολιτεία, ο Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του, μου είπαν ψέματα, μου υποσχέθηκαν χορηγία 600.000 ευρώ και τις 100.000 θα τις δίναμε για τα χρέη του Παπαθανασάκη που ανέλαβα εγώ, τίποτα όμως δεν έγινε, ούτε η τροπολογία που υποσχέθηκε για τον Ηρακλή και άλλες ομάδες.

Ποτέ δεν είπα ότι μπορώ να βάλω 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ηρακλή. Έβαλα 1,5 εκ. ευρώ, όσα μπορούσα βέβαια και τώρα χρωστάμε περίπου 200.000 ευρώ στην εφορία και σε παίκτες 40.000 όλα κι όλα, σύνολα περίπου 400.000 ευρώ.

Ψεύτης και πονηρός είναι και ο Φώτης Θέος, που έστειλε το τσιράκι του να διώξει τον κόσμο από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ πληρώναμε τα γκαζόν, τα νερά, τα πάντα. Μου ζητούσε να πληρώσω 30.000 ευρώ για ιματισμό που πήρε για τις Ακαδημίες, ενώ δεν είχαμε καμία τέτοια συμφωνία. Εάν αναλάβει άλλος τον Ηρακλή, θα του πω να μην έχει καμία εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους. Άλλα θα τους λένε μπροστά και άλλα από πίσω, πατάνε στο πτώμα της ΠΑΕ.

Θα είμαι χορηγός στην προσπάθεια που θα κάνουν οι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να πάρουν ένα ΑΦΜ και να τρέξουν την ομάδα. Θα τους βοηθήσω με χορηγία, όπως και τον Βόλο, γιατί ακόμη πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το πάρουμε αυτό το ΑΦΜ. Ο Μπέος μου ζήτησε 2 εκ. ευρώ για το ΑΦΜ και με βάση τα δεδομένα, δεν ήταν πολλά, θα τα έδινα, αλλά δεν ήθελε να έρθει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη, ήθελε να μείνει στον Βόλο, εγώ ήθελα να γίνει ο νέος Ηρακλής.

Ήξερα από το μέσον της χρονιάς ότι δεν υπήρχε σωτηρία, αλλά μόνο τον Μάιο έβαλα 200.000 ευρώ και τελικά πέσαμε όχι αγωνιστικά, αλλά από τους μείον τρεις βαθμούς για χρέη της εποχής Παπαθανασάκη.

Διοικητικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ, στην Ελλάδα θα έρχομαι πέντε φορές το χρόνο, για να τελειώσω αυτά που έγιναν επί ημερών μου, το ΑΦΜ αυτό που χρησιμοποιούσαμε έχει πεθάνει, πρέπει να βρει άλλο ο Ηρακλής.

Μίλησα με τον Ηλία Θεοδωρίδη και του ζήτησα να βοηθήσουμε από κοινού τον Ηρακλή που θα φτιάξουν ο Ποντίκης και οι άλλοι που αγαπούν την ομάδα, αυτό που μου αναλογεί, θα το κάνω…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις