Μ. Ζιώγας: Έχουμε εντοπίσει ταλέντα και ο Διαγόρας θα τους δώσει την ευκαιρία

Έχει αρχίσει ο σχεδιασμός στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Μιχάλης Ζιώγας, ως γνωστόν, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου και καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σάκη Πρασσά, προκειμένου να προχωρήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία μιας αξιόλογης και ανταγωνιστικής ομάδας.

Όπως τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του στον «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή

«Clasico» ο Μιχάλης Ζιώγας, θα κρατηθεί ένας βασικός κορμός από το περσινό ρόστερ, περίπου 10 ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Διαγόρας θα φροντίσει να αποκτήσει παίκτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από τη Μαγνησία. «Θα πρέπει να κοιτάξεις σ’ αυτήν τη δεξαμενή, να δεις τι μπορείς να αντλήσεις από ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξεις πιο δίπλα. Πού υπάρχει αυτή τη στιγμή αυτό το έμψυχο υλικό που μπορεί να στελεχώσει την ομάδα; Από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ έχω διακρίνει τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές, 17-18 χρόνων, τους οποίους θα τους δώσουμε το βήμα στον Διαγόρα να δείξουν ποδοσφαιρικά κι επαγγελματικά τι μπορούν να κάνουν. Θα τους δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία, για να δουλέψουν σε επαγγελματικά πρότυπα. Στον Διαγόρα υπάρχουν όλες τις προδιαγραφές να δουλέψει ένας προπονητής όπως πρέπει, λόγω των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Τα παιδιά που θα έρθουν στο Διαγόρα θα κάνουν μία εξαιρετική επιλογή», τόνισε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο τεχνικός του Διαγόρα δεν απέκλεισε η ομάδα να ενισχυθεί και με κάποιους παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν σε Ολυμπιακό και Νίκη: «Αν οι δύο αυτές ομάδες αφήσουν ποδοσφαιριστές, υπάρχουν τρεις-τέσσερις παίκτες που μας ενδιαφέρουν και θα κινηθούμε για την απόκτησή τους, αν φυσικά το επιθυμούν κι οι ίδιοι».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις