Π. Λούτσος: Με σταθερά βήματα ο Βόλος θα διαπρέψει στη Σούπερ Λιγκ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται αύριο Δεύτερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λούτσος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» και αναφέρθηκε στο στόχο που θέτει φέτος η ομάδα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως με σταθερά βήματα ο σύλλογος όχι μόνο θα διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία, αλλά θα καθιερωθεί στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λούτσου.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μεγαλύτερη κατηγορία, όπως είναι αυτή της Σούπερ Λιγκ, θα πρέπει να αλλάξει το ρόστερ, ενόψει της νέας πορείας που χαράζει. Είναι λογικό, λοιπόν, να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να ανανεωθεί η ομάδα. Είναι αρκετοί οι παίκτες που έφυγαν ή που θα φύγουν. Βάσει του σχεδιασμού που έχουμε κάνει θα παραμείνουν στο σύλλογο τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. ο Αντώνης Ντεντάκης, ο Βασίλης Μάντζης, ο Κώστας Ηλιόπουλος θα παραμείνουν σίγουρα. Έχουν αποχωρήσει ήδη όλοι οι ξένοι παίκτες, ενώ ο Μπουργάνης πήγε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση και όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις προσεχείς ημέρες. Στόχος μας είναι η ομάδα να κάνει σταθερά βήματα και να φτάσει κάποια στιγμή στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Επιδίωξή μας είναι να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ, να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά, αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα την μεθεπόμενη χρονιά. Θα είναι υπέρβαση, πάντως, για τον Βόλο να παίξει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ».

Για το αν οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ θα επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας: «Πιστεύω, ότι θα βρεθεί η χημεία μεταξύ των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Είναι και θέμα προπονητή, ο οποίος ας μην ξεχνάμε, ότι είναι ο ίδιος την τελευταία τριετία. Η ομάδα θα έχει την ίδια νοοτροπία με αυτή που είχε και τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι οι προσθήκες που έγιναν με τους παίκτες που ήρθαν από τη Λατινική Αμερική, κυρίως από την Αργεντινή, μαζί με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην ομάδα θα συνθέσουν ένα πολύ καλό σύνολο, δυνατό, έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των Βολιωτών φιλάθλων. Είναι σημαντικό για το Βόλο να διαθέτει μία ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, να έρχεται κόσμος και να βλέπει αυτή την ομάδα και από γειτονικά μέρη, να παρακολουθεί μεγάλες ομάδες και καλό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια».

Για το Πανθεσσαλικό και τις εργασίες που θα γίνουν: «Οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα ξεπεράσουν τις 200 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να γίνει ένα γήπεδο λειτουργικό και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ. Θα γίνουν εργασίες στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες, στους κοινόχρηστους χώρους, στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο χλοοτάπητα του γηπέδου και ήδη αρχίζουν οι εργασίες. Σε δύο μήνες, με την έναρξη πρωταθλήματος στις 24 Αυγούστου, το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Όλοι στην ομάδα τρέχουμε, με σκοπό να είναι τα πάντα έτοιμα, προκειμένου με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου το Πανθεσσαλικό να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Την προσεχή Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς. Η προετοιμασία τις πρώτες μέρες θα διεξαχθεί στο Βόλο και στο Πήλιο και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι. Η ομάδα θα διαμένει στο ξενοδοχείο Μοντάνα. Εκεί θα γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προπονούνται και αυτές στο Καρπενήσι, ενώ ήδη έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας. Ευελπιστούμε ο κόσμος να ανταποκριθεί. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και φέτος στο Πανθεσσαλικό οι φίλαθλοι θα είναι πολύ περισσότεροι απ’ ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Η κάρτα μέλους θα ισχύσει και φέτος. Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο, πέρα από αυτούς που είναι εγγεγραμμένοι, θα πρέπει να έχουν κάρτα μέλους. Η κάρτα μπορεί να βγει ακόμη και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και κάθε παιχνίδι να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η πολιτική της διοίκησης είναι να ενώσει τους φιλάθλους της πόλης, τους αγνούς και όχι τους πορωμένους και πιστεύω ότι σίγουρα οι υγιείς φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη είναι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, οι οποίες δεν καταργούνται. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που θέλει να ενώσει τους φιλάθλους και όχι να απορρίψει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου, που έχουν γράψει μία ιστορία δεκαετιών στο βολιώτικο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε Ολυμπιακούς και Νίκη να πάνε καλά στα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν, γιατί ζούμε στην ίδια πόλη. Ωστόσο δεν κοιτάζουμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες…».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις