Αρχίζει την 1η Ιουλίου το Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Την 1η Ιουλίου 2019 αρχίζει το Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ, μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής που συνεδρίασε την Τρίτη στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Άλλη μια χρονιά που όλοι, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, κριτές, φίλαθλοι, θα ανταμώνουν καθημερινά, θα απολαμβάνουν μπασκετικό θέαμα και θα είναι το καθημερινό ραντεβού τους για ένα σχεδόν μήνα.

Ήδη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου & την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με την επίστρωση των 2 ανοικτών γηπέδων μπάσκετ με ειδικό υλικό για να είναι ασφαλές για τους αθλητές(τελευταίας γενιάς αντιολισθητικός τάπητας) καθώς και νέα διαγράμμιση σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIBA ενώ μέχρι την έναρξη των αγώνων θα γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες για τον καλλωπισμό του χώρου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δυο (2) κατηγορίες, μια κατηγορία για Επισήμους Αθλητές και μια κατηγορία για μη Επισήμους Αθλητές στην οποία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και αθλητές που έχουν δελτίο αλλά είναι κάτω των 18 ετών είτε αγωνίζονται σε μικρές τοπικές κατηγορίες(μέχρι και Α2 ΕΣΚΑΘ).
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και γυναίκες εφόσον το επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 24 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, στο Μεταξουργείο, στον κ.Κώστα Κυριαζή (2421071770) και τις πρωινές ώρες 09.00 έως 13.00, σε ειδικό έντυπο που θα δοθεί από την Δ/νση Αθλητισμού και στην οποία θα αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των αθλητών, ο Υπεύθυνος της ομάδας και τηλέφωνα επικοινωνίας, ενώ ένα αντίγραφο θα δοθεί σε κάθε ομάδα για τη συμμέτοχη της στους αγώνες και ένα αντίγραφο θα παραμένει στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν ο Γαλάτης Απόστολος(Πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), ο Ζαρκάδας Απόστολος(αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), ο Μιχάλης Καπουρνιώτης (Αντιδήμαρχος Βόλου & Περιφερειακών Ενοτήτων), ο Κώστας Κορομηλάς (Μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ), ο Σταύρος Μόρφης (εκπρόσωπος Διαιτητών Μπάσκετ), ο Μπάμπης Μαντούδης (εκπρόσωπος των Κριτών Μπάσκετ ), ο Κώστας Κυριαζής (εκπρόσωπος της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), ο Απόστολος Κρεμαστάς (εκπρόσωπος ΕΣΚΑΘ), Καρασμάνογλου Τριαντάφυλλος (εκπρόσωπος παιχτών).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις