Προχωρά με σύσταση ΠΑΕ ο Ασπρόπυργος

H διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου στη Football League αποφάσισε να προχωρήσει στη σύσταση ανώνυμης εταιρείας, ενόψει συμμετοχής στην επαγγελματική κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ενοψει της συμμετοχής της Ένωσης Ασπροπύργου στο πρωτάθλημα της Football League 2019-2020, την Παρασκευη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου κατα την οποία, μετά από την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2018 – 2019, αποφασίστηκε:

1. Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας με ονομασία ΠΑΕ Ένωση Α.Ο Πανασπροπυργιακού – Α.Ο Δόξα Ασπροπύργου και διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου.

2. Σύσταση προσωρινής διοικούσας επιτροπής με σκοπό την διευθέτηση όλων των απαραίτητων ενεργειών όσον αφορά τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Η Διοίκηση της Ένωση Ασπροπύργου, μετά την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της στη Football League, αισθάνεται την ανάγκη να διαβεβαιώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης μας πως η περσινή επιτυχία δεν θα είναι μια απλή ευχάριστη παρένθεση στην ιστορία της ομάδας μας αλλά θα αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μελλον και να ενημερώσει πως ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις