Ιδρύθηκε νέος Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος

Ένας νέος αθλητικός σύλλογος γεννήθηκε και εισήλθε στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας και του Βόλου. Είναι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος. Με κοινή αγάπη τον αθλητισμό και δη το τρέξιμο, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια που έχει ως στόχο να μεταδώσει τα ευεργετικά  (σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά) οφέλη του αθλήματος. Στο νέο αυτό ερασιτεχνικό και μη κερδοσκοπικό σωματείο μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν το τρέξιμο αλλά και όσοι θέλουν σιγά σιγά να ξεκινήσουν μια όμορφη συνήθεια που σίγουρα θα τους ανταμείψει. Καλούνται οι συμπολίτες μας , αθλούμενοι και μη, να αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια  γνωρίζοντας ότι μέσα από το τρέξιμο της παρέας, μέσα από την υποστήριξη των ανθρώπων του συλλόγου, μέσα από τις εκδρομές  και τους αγώνες που θα συμμετέχει ο σύλλογος, καθώς και σε αυτούς που θα οργανώνονται από το σύλλογο,  χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού και της επίδοσης, θα τους δίνεται συνεχόμενα η ευκαιρία της όμορφης διάθεσης και του ευ ζην.  Στόχος είναι η εσωτερική παρακίνηση και η αγάπη για τον αθλητισμό που θα αναπτύσσονται μέσα από τις δράσεις του νέου αυτού σωματείου.

Στη νέα αυτή προσπάθεια άμεσος και αμέριστος συνεργάτης μας θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιστημονικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής μας, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής. Τα μέλη  της  ένωσης αγκαλιάζουν την προσπάθεια που γίνεται και θα προσφέρουν την επιστημονική τους επάρκεια στα μέλη του συλλόγου. Εξυπακούεται ότι  ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος θα προσφέρει την υποστήριξη του σε δράσεις της Περιφερειακής  Ενότητας Μαγνησίας,  Δήμου Βόλου και των άλλων  Δήμων της Μαγνησίας, καθώς και των άλλων αθλητικών,  πολιτιστικών και εθελοντικών φορέων.

Για να τιμηθεί η μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη, ενός από τους πρώτους εργάτες και αθλητές του οργανωμένου δρομικού κινήματος, την  πρώτη θέση στα ιδρυτικά μέλη καταλαμβάνει η κόρη του Ευγενία Κοντογιάννη.

Παρακάτω αναφέρονται τα μέλη του πρώτου και προσωρινού διοικητικού συμβουλίου:

Πρόεδρος:                                Κυριαζής Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος                           Βουτσινάς Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος                          Βενέτης Χρήστος

Γραμματέας                             Γεραμπίνης Παναγιώτης

Ταμίας                                     Οικονόμου Ηλίας

Αν. Ταμίας                               Παπαγγελής Σπυρίδων

Εφ. Δημοσίων σχέσεων             Βασιλείου Αθανάσιος

Εφ. Εκδηλώσεων                      Τσικρίκη Συραγούλα

Εφ. Εκδηλώσεων                      Ρουπακιάς Στυλιανός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις