Τον Β. Γιωτόπουλο ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Αλμυρού. Πρόκειται για τον ικανό γκαρντ Βασίλη Γιωτόπουλο που αποκτήθηκε από τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον Βολιώτη γκαρντ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Ο Γιωτόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ανάληψη Βόλου και αγωνίστηκε εκεί έως τα 20 του χρόνια.  Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Τιτάνες Παλαμά (2 χρόνια Γ’ Εθνική), Μεταμόρφωση Βόλου (2 χρόνια Γ’ Εθνική),  Νίκη Βόλου (1 χρόνο Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.), ΓΑΣ Κομοτηνή (1 χρόνο Γ’ Εθνική), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε για δεύτερη φορά τη φανέλα της Νίκης Βόλου, που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική κατηγορία και ήταν ταυτόχρονα και προπονητής της ακαδημίας πόστο το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί και φέτος.

Ευχόμαστε στο Βασίλη καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με τη φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ”.

Ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε με τη σειρά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

«Ευχαριστώ πολύ τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος για δεύτερη φορά στο αντρικό τμήμα και για πρώτη φορά στην ακαδημία. Εύχομαι τα καλύτερα στην αντρική ομάδα και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, η οποία έφερε την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμη μία χρονιά στο πολύ αγαπητό για μένα πόστο του προπονητή της Ακαδημίας, που συνεχίζει το μακροπρόθεσμο σχέδιό της για ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις