Πρόκριση με Μαρτίνες-Αγουέρο για Αργεντινή

Η Αργεντινή έκανε το χρέος της, νίκησε με 2-0 το Κατάρ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa America 2019, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα.

Το γρήγορο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, η οποία επέβαλε τον ρυθμό της, γλίτωσε σε 2-3 περιπτώσεις, είχε κλασικές ευκαιρίες για να «τελειώσει» το ματς νωρίτερα, προτού ο Κουν Αγουέρο το «καθαρίσει» στο 82′.

Αυτή μάλιστα, είναι η πρώτη νίκη για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, η οποία την κατατάσσει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Πρώτη τερμάτισε η Κολομβία, η οποία παρατάχθηκε με τα «δεύτερα», ωστόσο νίκησε με 1-0 την Παραγουάη με γκολ του Κουέγιαρ.

Έτσι, οι «γκουαρανί» έδωσαν εισιτήριο πρόκρισης στο Περού ως η μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων. Οι ίδιοι για να προκριθούν θα πρέπει το ματς Εκουαδόρ-Ιαπωνία να λήξει ισόπαλο.

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγουέρο, Λαουτάρο (76′ Ντιμπάλα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις