Το “τρία στα τρία” έκανε η Κολομβία

Μετά από τις νίκες απέναντι σε Αργεντινή και Κατάρ που την έκαναν την πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή στα προημιτελικά του Copa America, η Κολομβία έκανε το “3 στα 3” στη φάση των ομίλων καθώς έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Παραγουάης την 3η αγωνιστική.

Η Παραγουάη “καιγόταν” για τη νίκη ώστε να πάρει την πρόκριση και να αφήσει πίσω την Αργεντινή όμως έπεσε πάνω σε μία άκρως ποιοτική Κολομβία, που παρά τις 10 αλλαγές που είχε σε σχέση με την 11άδα του προηγούμενου αγώνα, πήρε το τρίποντο.

Οι “καφετέρος” έχασαν και πάλι πολλές ευκαιρίες ενώ διατήρησαν το μηδέν και στο τρίτο τους παιχνίδι, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 31′ με σουτ του Κουέγιαρ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Πλέον, η Κολομβία περιμένει τον αντίπαλό της που θα είναι η δεύτερη του Γ’ ομίλου, ενώ η Παραγουάη περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του Ιαπωνία-Εκουαδόρ (θέλει ισοπαλία) για να δει αν θα προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των τριών ομίλων.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μοντέρο, Μπόρχα, Λουκούμι, Κριστιάν Σαπάτα, Αρίας, Λέρμα, Κουέγιαρ, Ντίας, Καρντόνα (85′ Μπάριος), Κουαδράδο (58′ Χάμες Ροντρίγκες), Φαλκάο (66′ Ντουβάν Σαπάτα)

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμεζ, Αλόνσο, Αρθαμεντία, Ρόχας (63′ Ιτούρμπε), Σάντσες, Γκονσάλες (82′ Ρομέρο), Αλμιρόν, Ρόχας (Ντομίνγκες), Καρδόσο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις