Νέα αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική


Μοιράσου το άρθρο

Ακόμη μια ομάδα που πήρε το εισιτήριο της άνοδο για την Γ´ Εθνική, δεν θα το χρησιμοποιήσει…

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κεφαλονιάς καθώς και όλους τους αρμόδιους φορείς ότι η ομάδα μας ΔΕΝ θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για τη σεζόν 2019-2020.

Παρότι υπήρχε διάθεση να συνεχίσουμε την πορεία της ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες , εν τέλη δεν καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό Δ.Σ. το οποίο και αποτελεί θεμελιώδη λίθο για την αξιοπρεπή οργάνωση και αξιόλογη πορεία μίας ομάδας σε μία κατηγορία με πολλές απαιτήσεις.

Πόρτες χτυπήσαμε πολλές, ιδιαίτερα στο Δ.Δ. της Σκάλας, χωρίς ωστόσο να βρούμε ανταπόκριση, δικαιολογημένα , καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού εργάζεται κατά την θερινή τουριστική περίοδο,καθημερινά .Έτσι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε προσπαθώντας μάταια, θέλοντας να αφήσουμε περιθώριο στην επόμενη ομάδα στην κατάταξη να καταφέρει να οργανωθεί και να συμμετέχει αυτή στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας αλλά και τους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού που τους απογοητεύσαμε. Πρώτα απ’όλα απογοητεύσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το Πρωτάθλημα αυτό ήρθε κάπως απρόσμενα για μας και κάπως πρόωρα. Όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουμε τα τελευταία χρόνια να καθιερωθούμε ως μια δύναμη του νησιού,ωστόσο δεν γίνεται να κρύψουμε κάτω από το τραπέζι τα λειτουργικά προβλήματα που υπήρξαν για μας. Αγωνιζόμαστε με εδρα το γήπεδο των Τζανάτων ,ένα γήπεδο 20 χιλιόμετρα μακριά από την φυσική έδρα της ομάδας μας.Πολλές από τις προπονήσεις της ομάδας μας γίνονταν στο ΧΩΜΑΤΙΝΟ γήπεδο της Σκάλας καθ’ότι το γήπεδο των Τζανάτων δεν ήταν διαθέσιμο όλες τις μέρες.

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσουν ακαδημίες υπό αυτές τις συνθήκες και να οργανωθεί μία ομάδα γενικότερα.

Ελπίζουμε πως την χρονιά που μας έρχεται με προυπόθεση την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Σκάλας (μια υπόθεση η οποία έχει καθυστερήσει τουλάχιστον 2 χρόνια λόγω διαφόρων εμποδίων που προέκυπταν),θα μπορέσουμε να οργανωθούμε ορθολογικά, πρωτίστως στον τομέα των ακαδημιών και έπειτα στους υπόλοιπους τομείς, προκειμένου να προσελκύσουμε τον κόσμο του χωριού να στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την ομάδα ώστε μην σπαταλήσουμε άλλη ευκαιρία σαν αυτή που μας δόθηκε φέτος.

Αυτό το Πρωτάθλημα που πανηγυρίστηκε τόσο έξαλλα ,δυστυχώς αφήνει σε όλους μας μία πικρή γεύση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα μας και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή.

Η ομάδα θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία Κεφαλονιάς έχοντας τους ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με τα προηγούμενα δύο χρόνια δίνοντας πλέον ιδιαίτερη έμφαση και στον τομέα των ακαδημιών της, όντας ανανεωμένη και με νέο προπονητικό τιμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις